Gastenboek

Hieronder treft u verschillende reacties aan van bezoekers die u voor zijn gegaan! Mocht uw reactie hier nog niet tussen staan kunt u contact opnemen met info@les-bergeries.nl

- Debby -
Wij, een gezin met 2 jonge kinderen zijn 2 weken in het appelhuis geweest. Helemaal geweldig, ook voor de kinderen was het er erg fijn en het meer ligt al op 5 min afstand.
Het meest indrukwekkende vonden wij de sterrenhemel, het is er zo helder en donker dat je de Melkweg kunt zien!!! Dit was een heerlijke ontspannen vakantie die wij zeker aan anderen aanraden, en Corrie heel erg bedankt voor je gastvrijheid!

- Pim -
Sommige plekjes houd je het liefst voor jezelf.....
En dit is zo`n plekje. Geen moeilijk gedoe, authentiek ingericht met alle voorzieningen die je graag tijdens je zomervakantie hebt. Comfort en karakter gaan hier hand in hand. Voor de gastvrouw Corrie lijkt niets teveel moeite. Haar gastvrijheid is hartverwarmend en maakt dat je je, na een van de vele mooie uitstapjes, direct thuis voelt.

- Jos -
Als natuurliefhebber in het naseizoen enkele zéér bijzondere waarnemingen kunnen doen! Een aantal grielen in een weiland en de putters op de distels in het avondlicht, verder enkele zeer bijzondere insecten, zoals het vliegend hert en de kolibrievlinder, kunnen bewonderen.
Gezellige mensen om ons heen en niks moeten, het toppunt van onze vakantie! Wij komen zeker nog eens terug.

- Cees, krista, Rosanne en Mattijs -
Onze week in ‘Maison des Pommes’ zit er alweer bijna op. We hebben het heel erg getroffen met het weer en maar een keer binnen gegeten. Mattijs en Rosanne waren erg blij met al het speelgoed ( de skelter, poppen, zandbak, fietsje, trampoline. Bijna elke dag hebben we gefietst door de mooie omgeving. De weggetjes zijn over het algemeen heel rustig en niet te heuvelachtig. Het huisje vonden we erg prettig. Fijn ook, dat we de wasmachine konden gebruiken. Kortom het was een hele geslaagde week waarin we lekker zijn uitgerust. Bedankt voor jullie gastvrijheid en vertrouwen.

- Anita, Marcel, Marieke, Julian en Rutger -
Via Marktplaats kwamen wij op de site van les Bergeries. Vooral de speelplek voor onze 3 kinderen sprak ons aan en Marieke , Julian en Rutger vinden het machtig. Zoveel speelgoed.l Ze hebben het hele speelgoedhuisje uitgepakt! Ook zijn we naar het meertje bij St.Bonnet geweest;erg leuk, ook als de kinderen nog niet kunnen zwemmen. We zijn naar Bourges geweest met het ‘treintje’ de stad bezichtigd en bij de Kathedraal in het park hebben de kinderen ook even kunnen spelen. In St.Amand hebben we lekker gegeten in ‘la Rotonde’en een pizza gehaald bij le Pizz, heerlijk! In Charenton was een agrarisch evenement met ploegwedstrijden, paarden en koeien wat erg interessant was. Ook hebben we genoten van de verhalen over bijen, de boerderij, vogels etc. van je vader. Ook hebben we heerlijke bramenjam gemaakt om mee naar huis te nemen.

- Familie Bleumitz en Oostelman -
Na 2 weken les Cerises gaan we weer naar Nederland. We hebben met z’n allen genoten van de uitstapjes naar de diverse dorpjes en de 3 grotere steden. Ook nog een boerenmarkt en wat kastelen bezocht. De laatste dag van de vakantie gekanood en daarbij lekker gepicknickt. Hebben echt genoten van de rust en het landelijke leven. Enkele aanraders;Kanoën op le Cher, vertrek vanuit camping les Plntanen.
Leuke steden, zoals Moulins, Nevers en Bourges-Kastelen Hérisson en Bourbon ‘l Archambault.
Zwemmen in het meer van St.Bonnet, BBQ- en bij het huis en genieten van Pastis en een leesboek in de ruime tuin.

- Familie Wisseloo en Van Aart -
Wij zijn hier 2 weken geweest en hebben het erg naar ons zin gehad. Door zieke kinderen zijn we niet veel weg geweest, maar in en om het huis was ook genoeg te doen;hagedissen zoeken, voetballen, trampoline springen , slagballen, barbecueën etc. In de omgeving hebben wij het meer bezocht, gegolfd, kasteel bekeken, ballenbak en naar “Le Pal’geweest. Wij willen je vooral bedanken voor je gastvrijheid, het verjaardagslied en natuurlijk dat je mee bent geweest naar de dokter.

- Bas, Cissy, Daan, Lotte, Willemijn, Stijn, Lidwine & Daan -
Wat hebben jullie hier een mooi vakantieplekje gecreëerd! Wij hebben er van genoten, Het speelhuisje, de zandbak, de trampolines en de skelter hebben onze kinderen heerlijk beziggehouden. We hebben ook genoten van het zwemmeertje, het kasteel Meillant, de abdij van Noirlac, de kathedraal van Bourges en een bezoekje aan de heilige Bernadette in Nevers. Het begin van de week was bloedheet en daardoor warmde het koele huis toch op.
Gelukkig werd het weer daarna weer dragelijker. Kortom een fijne week en, wat ons betreft, voor herhaling vatbaar.

Reservering

Bent u geïntresseerd in een verblijf op Les Bergeries? Neem dan via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op.